redcloud
B.Ö Üye ***

çok isteyince oluyordu hani?
|
 |
« : 16 Ağustos 2006 14:44:06 » |
|
kimileri seviyor,kimileri sevmiyor ama bence sevilmeye değer biri 
|
|
|
|
|
|
Yaşlanan Birgün Bugün. Bavulu Topluyor Ve Son Vedası Tıpkı Dün Gibi, Köşeye Çekilip Ağlıyor, Bense Yarına Penceremden Bakma Gafletindeyim. Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme. Dudaklarım Kilitli, Hosçakal Bugün!..
|
|
|
|
papatya
|
 |
« Yanıtla #1 : 16 Ağustos 2006 21:55:07 » |
|
herkesin düşüncesine saygım sonsuz ama bu herifide sevmeyenin ,sevmeme gerekçesini çok merak ediyorum doğrusu .. ömrün sürsün gitsin bulutsuzlukla nejat.... taner güneş bize gülümsüyordu:)
|
|
|
|
|
|
masal bu ya.. onlar anlamaz bundan
|
|
|
redcloud
B.Ö Üye ***

|
 |
« Yanıtla #2 : 17 Ağustos 2006 12:36:49 » |
|
al benden de o kadar.kimsenin başaramadığı şeyleri başarmış birisine hadi sevmiyosun,bari saygı duy.
|
|
|
|
|
|
Yaşlanan Birgün Bugün. Bavulu Topluyor Ve Son Vedası Tıpkı Dün Gibi, Köşeye Çekilip Ağlıyor, Bense Yarına Penceremden Bakma Gafletindeyim. Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme. Dudaklarım Kilitli, Hosçakal Bugün!..
|
|
|
ammyyleeank
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #3 : 21 Ağustos 2006 22:12:23 » |
|
bence dünya üstünde sevilmesi gereken sayılı insanlardan bir tanesi
|
|
|
|
|
|
büyüyüpte onyedine geldiğinde baban sana idamlar alacak...
|
|
|
|
Emek23
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : 23 Ağustos 2006 22:15:27 » |
|
Mükemmel biri kelimlerle ifade etmek güç onu çünkü hiç bi kelimeye onun için anlam yüklemek anlamsız kalır ...Tanıdığım belkide henüz tanımadığım insanlar arasında hep bir numaradır benim için sonsuza dek... '' Tepedeki çimenlikte bulutsuz günlerin düşleri adına ....! ''
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hasta_siempre
|
 |
« Yanıtla #5 : 25 Ağustos 2006 10:36:49 » |
|
gerçekten türkiyede ki ender insanlardan biri. yaptığı müziğiyle. duruşuyla. sözleriyle. hep takdir ettiim ve takdir edeceğim bir insan. ii ki war. ii ki bulutsuzluk özlemi war. nice 20 senelere nejat abi !
|
|
|
|
|
|
hayata başlarken şartları sen koymadın ki, sana sanal bi dünya sundular....
|
|
|
Denix
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #6 : 25 Ağustos 2006 15:13:01 » |
|
gözlüklü mozart diyebilirim 20.yıl konseri muhtesemdi senfoni ise bir ilkti her zaman ilklerin adamı her zaman savas karsıtı sarkıların lideriydi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
forlorn
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #7 : 26 Ağustos 2006 21:29:31 » |
|
mütevazi kişilik:) -"mesela benim sesim de karga gibi ama ben sarki soyluyorum" demiş ama ilk kez yanlış bişi sölemşş bnce...... umarım bigün bni stajyer olarak yanına alır mimarlık bürosuna amin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
redcloud
B.Ö Üye ***

|
 |
« Yanıtla #8 : 30 Ağustos 2006 17:57:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
puratu
|
 |
« Yanıtla #10 : 05 Ekim 2006 18:51:05 » |
|
çoğumuzun bildiği gibi aynı zamanda mimardır kendisi restorasyon işleriyle uğraşır geçenlerde bir dergide (yanılmıyorsam tasarımdı zamanı eski de olabilir) ismini görünce heyecanla açtım sayfaları çok güzel bir iş çıkarmış ve yok olmak üzere olan tarihi bir binayı kurtarmış her yönden harika bir insan nejat yavaşoğulları....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
redcloud
B.Ö Üye ***

|
 |
« Yanıtla #11 : 11 Ekim 2006 09:38:51 » |
|
çoğumuzun bildiği gibi aynı zamanda mimardır kendisi restorasyon işleriyle uğraşır geçenlerde bir dergide (yanılmıyorsam tasarımdı zamanı eski de olabilir) ismini görünce heyecanla açtım sayfaları çok güzel bir iş çıkarmış ve yok olmak üzere olan tarihi bir binayı kurtarmış her yönden harika bir insan nejat yavaşoğulları....
o yapar biliyoruz bunu;-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chavaleh
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #12 : 26 Ekim 2006 13:06:55 » |
|
Nejat Yavaşoğulları ile ilk olarak babamın askerlik anılarında tanıştım. Ama ilk karşılaşmamız Antalya'da Çıralı sahilinde verdiği konserde mümkün oldu. Onca kalabalık içinde babamla gözgöze gelmeleri beni oldukça şaşırtmıştır. Grup lideri ve solisti olması şaşırtıcı olmamalıdır. Farklılığını sözlerinde dile getirebilen sesiyle müziğini örtüştürmeyi bu denli başarabilen bir müzisyene pek az rastlanır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hasta_siempre
|
 |
« Yanıtla #13 : 12 Kasım 2006 13:20:11 » |
|
bi türlü tanışmak, oturup konuşmak kısmet olmadı bea 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hasta_siempre
|
 |
« Yanıtla #14 : 26 Şubat 2007 09:53:39 » |
|
grup üyelerinin forumumuzda üyelikleri var mı ? yani aktif olarak foruma katılıolar mı? katılıolarsa nicklerini bilen war mı ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|