Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Katil & Maktûl - Yüksek Sadakat'ten Müzik Marketlerden Önce Rapid'de :S  (Okunma Sayısı 41 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nirvana
B.Ö Üye **
**

« : 23 Mart 2008 10:18:26 »

Yüksek Sadakat'in 'Katil & Maktûl', adlı albümü tüm müzik marketlerde satışa sunuldu.Müzik Marketlerde satışa sunulduğu gün itibariyle hiç vakit geçmeden rapidshare.com sitesindende internet ortamında download'a sunuldu...

DMC etiketiyle yayınlanacak olan 'Katil & Maktûl'de yer alan 10 yeni parçanın söz ve müzikleri Kultu Özmakinacı'ya, düzenlemeleri ise gruba ait. Zeynep Casalini, Sibel Gürsoy, Şenova Ülker, Uğur Varol, Gündem Yaylı Grubu'nun konuk müzisyenler olarak yer aldığı albüm yeni vokalle daha farklı bir hava hatıyor alışılmış olduğumuz Yüksek Sadakat'e.

Albümün ilk single'ı olan 'Ben Seni Arayamam' bu hafta radyolarda, önümüzdeki hafta da müzik yayını yapan tüm TV'lerde dönmeye başlayacaktır...

Kişisel Sözlerim : Albümün tamamını dün gece dinledim. Gerçekten albüm hoşuma gitti. Fakat ilk albümde söyleyen vokal'in sesi bana daha bir hoş geldi. Yüksek Sadakat'in ilk albümü benim aşk hislerimi beslerken şimdi besleyemiyor. Bunuda yeni ve eski vokal sesleri arasında duygusallıktan kaynaklıyorum. Bence ilk ses olan Cemil daha iyiydi....

-----Gelişim Evrem-----

SeSSiZLiGiNuGuLTuSu
_Nirvana_
ahmet
sperm
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: