marihuana
B.Ö Üye *
|
 |
« : 15 Ağustos 2006 11:43:43 » |
|
Yavuz için birsey söyleyip yazmak çok zor.Eşi bulunmaz bir müzik adamıydı.Blues'e aşıktı. Bizi bırakıp gideli bugün tam 5 sene oldu.Biz hala onun parçalarını dinleyip hüzünleniyoruz,coşuyoruz.
İyi ki vardın büyük adam,iyi ki dinledik seni. Gittiğin yerde Bluesin bol olsun!...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
psiko
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #1 : 15 Ağustos 2006 14:32:38 » |
|
rahat uyu yavuz abi....
|
|
|
|
|
|
it's better to burn out than to the fade away...
|
|
|
|
hasta_siempre
|
 |
« Yanıtla #2 : 15 Ağustos 2006 18:28:41 » |
|
insan keşke dio. keşke aramızda olsaydı. ama olmuo işte. artık bedenen yanımızda deil. ama bizlere bıraktıı 2 albümle yanımızda olacak...
|
|
|
|
|
|
hayata başlarken şartları sen koymadın ki, sana sanal bi dünya sundular....
|
|
|
eskici
Administrator
B.Ö Üye **

YeLKeN aÇTıM RüZGaRa...
|
 |
« Yanıtla #3 : 15 Ağustos 2006 19:05:59 » |
|
insan keşke dio. keşke aramızda olsaydı. ama olmuo işte. artık bedenen yanımızda deil. ama bizlere bıraktıı 2 albümle yanımızda olacak...
"yaşamak istemem aranızda" dememişmiydi yavuz abi.. saygı duyuyorum yaptığı sanatada kendi başına bu dünyadan gidişinede... saygıyla anıyorum yavuz abimizi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
papatya
|
 |
« Yanıtla #4 : 16 Ağustos 2006 21:32:39 » |
|
yaşamak istemem artık aranızda dedin ve gittin asi çocuk.......... yavuz abi ne sölenebilirki şimdi.. birer birer gidiyorsunuz..yavuzlar barışlar kazımlar... ruhunuz rahat olsun
|
|
|
|
|
|
masal bu ya.. onlar anlamaz bundan
|
|
|
pebble
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #5 : 19 Ağustos 2006 23:45:51 » |
|
Kimse bilemez su gibi akar hayat. İnsanlar değişir, yüzler değişir. Kimi zaman beni korkutuyor İçimdeki dünya..kimse bilemez. Kimse bilemez nasıl hissettiğimi. Kimse bilemez neler düşlediğimi. Yalnızca sen duyarsın sesimi Çok uzaklarda.. Yaşadığım herşey benim için bile sır Kimse bilemez. Kim gerçek, kim hayal.. Kim oyun oynuyor...kimse bilemez. Güzel olan herşey neden çabuk biter Güzel olan herşey neden çabuk biter
Onu Özlüyoruz..Ustanın dediği gibi biz de soruyoruzz neden güzel herşey çabuk biter! hayattayken kıymeti bilinmeyen harika müzisyen "benden asla bir siz yaratamayacaksınız" diyerek yola çıktı.. açtığı yoldan devam etmeliyiz. Keşke ölmeseydi de bu karşıt duruşunu bizimle birlikte devam ettirseydi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beynim_zonkluyor
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #6 : 20 Ağustos 2006 07:03:53 » |
|
yaşamak istemem artık aranızda -- şimdi onu dinliyorum.toprağı bol olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
silvery
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #7 : 10 Eylül 2006 23:16:15 » |
|
Bana öğretilen herşey Bana önerilen herşey Bana dayatılan yaşantı İşe yaramaz bir çöplük
Yarattığınız sistemler Kullandığınız yöntemler Yaşamak istemem aranızda
Belkide terslik bende Yapamadım bu düzende Kaçacak delik arar oldum Sürüngenler şehrinde
Eğitilmiş köpekler Doymak bilmez maymunlar Yaşamak istemem artık aranızda
Benden bir ruhsuz yaratmayı Nasıl başardınız Benden bir hissiz yaratmayı Nasıl başardınız Benden bir uyumsuz yaratmayı Nasıl başardınız Benden sizden biri yaratmayı Nasıl başardınız
YAŞAMAK İSTEMEM ARTIK ARANIZDA
ondan kendilerinden biri yaratmalarına izin vermedi.
|
|
|
|
|
|
lonely as ı am together we cry
|
|
|
hakan
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #8 : 11 Eylül 2006 23:00:34 » |
|
Sahil sakin ve sessiz Motel ışıkları durgun deniz Karşıda bir balıkçı teknesi Kırık dökük iskele Sıcak günlerin yorgunluğu üzerimde Umutsuzluk görünürde Henüz batan güneşin özlemi ve bu yalnızlık çekilmez gibi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
puratu
|
 |
« Yanıtla #9 : 12 Eylül 2006 18:21:21 » |
|
birgün geldi herkes kendi yoluna gitti ve herşey nasıl başladıysa öyle bitti, artık atmayan bu kalbim dememiş miydi giderken, bizleri bu 'oyuncak dünyada' yapayalnız bıraktı kaliteli bir müzisyen, erişilmez bi sanatçı, blue blues band ı öksüz bıraktı rahat uyu yavuz abi arkandan yetişen nesil senin şarkılarınla büyüyor o eşsiz sololarınla müziğe merhaba diyor!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gergef
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #10 : 30 Eylül 2006 16:49:11 » |
|
Hiç bir eğitim almadan kendi başına gitar çalmayı ve o doyumsuz tınıları kulaklalrımıza ulaştırmayoı başarmıştı...Çok erkendi ama ölüm onu yumuşak yüzllü kucağına aldı...Yaşamak istemedi! Rahat uyu orda biz seni hala duyabilyoruz...
|
|
|
|
|
|
Düş sokağında yaşayıp yaşlanıyor havada asılı kalan düşlerim...Düşüşlerim....Süzülüşlerim ve çözülüşlerim...
|
|
|
bnyamin
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #11 : 01 Ekim 2006 08:42:11 » |
|
yavuz abi hiç ölemedin şarkılarınla bizimlesin<<<<<<<<<<<<<<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dus_Rock
B.Ö Üye *
tambura burabura cey cey cey tam bura burabura dey
|
 |
« Yanıtla #12 : 15 Şubat 2007 19:29:39 » |
|
acı bir kayıp... belki de gerçek sanatçıların kaderidir. umarım bundan sonra böyle kayıplar vermeyiz
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2007 19:35:01 Gönderen: Doink »
|
|
dakikalarca solo attım hayataa.sonsuz aşklar adına...
alcor.anatolianrock.com
|
|
|
serseri
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #13 : 13 Haziran 2007 20:24:21 » |
|
Yavuz Çetin,bu acımasız "sürüngenler şehri" den çok erken ayrıldı.
Unutmayacağız seni..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|