|
Konu Başlığı: DEniz DEMİRÖZ HAYRANLARINA=)) Gönderen: november rain üzerinde 20 Mart 2007 20:48:11 deniz demiröz ün albumu çıkmıstır www.denizdemiroz.com adresinden indirebilirsiniz bn dinledim çok güsel hepsi şiddetle dinlemenizi tavsiye ediyorum ;D
Konu Başlığı: Ynt: DEniz DEMİRÖZ HAYRANLARINA=)) Gönderen: Doink üzerinde 27 Mart 2007 17:38:24 vokaller Deniz'e mi ait?
Konu Başlığı: Ynt: DEniz DEMİRÖZ HAYRANLARINA=)) Gönderen: november rain üzerinde 27 Mart 2007 18:20:56 evet ;D
Konu Başlığı: DENİZ DEMİRÖZ Gönderen: bulutsuzemre üzerinde 30 Mart 2007 19:11:41 denız demıroz kendi sitesinden 23 parcadan olusan album un u yayınladı..uzerınde aylarca calıstıgı fazlasıyla emek harcadıgı album super olmus bence ozellıkle bebegım parcası ılerde bi patlama yapabılır..be albumuun tanıtımıı ve duyursunu bızler sık sık yapmalıyız... abum tutulunca bir cok ınsana daha kolay ulastıgında anlasma saglayamadıgı plak sırketlerı madara olsun...bence o super gıtarıst....ve azımle calısmaya devam edıyorrr.....eeee basarı kolay yakalanmıyor :D :D :D
Konu Başlığı: Ynt: DEniz DEMİRÖZ HAYRANLARINA=)) Gönderen: gunbasliyor üzerinde 23 Mayıs 2007 08:56:03 Bende albümü indirdim ve çok beğendim.Gerçekten süper bir albüm olmuş Deniz Abiye de bu yakışır zaten.Albümle ilgili ufak bir anımı anlatmak isterim.Yeni kız arkadaşından ayrılmış bir arkadaşım bebeğim şarkısını dinliyor ve ağlıyor.Yani Deniz Abi'nin şarkılarında çok büyük bir duygu var.
Konu Başlığı: Ynt: DEniz DEMİRÖZ HAYRANLARINA=)) Gönderen: h2o üzerinde 23 Mayıs 2007 20:52:48 kamçıla bebeğim süpermiş valla yeni dinledim:)))
Konu Başlığı: Ynt: DEniz DEMİRÖZ HAYRANLARINA=)) Gönderen: deli afitap üzerinde 29 Haziran 2007 22:38:08 deniz kendi sitesine yeni parçalar eklemiş ...
Konu Başlığı: Ynt: DEniz DEMİRÖZ HAYRANLARINA=)) Gönderen: november rain üzerinde 29 Haziran 2007 22:52:41 bütün gün seni aradım bebeğim yandım dönüşün yok anladım!!!
Konu Başlığı: Ynt: DEniz DEMİRÖZ HAYRANLARINA=)) Gönderen: puratu üzerinde 14 Ekim 2007 01:03:26 IW0czW9cM14
deniz demiröz'ün şarkısı ''tanrım yardım et'' e klip çekilmiştir, tüm hayranlarına duyrulur... klibi olmasa da bazı yerlerde attığı soloları beğendim ben, yine de kanımca şarkı söylemesin... ;D saygıyla... Konu Başlığı: Ynt: DEniz DEMİRÖZ HAYRANLARINA=)) Gönderen: tsira üzerinde 14 Ekim 2007 05:08:07 sololar güzelmiş..
Sanki şarkıdan ziyade soloları gösterebilmek için klip çekmiş gibi ;D dostlukla... Konu Başlığı: Ynt: DEniz DEMİRÖZ HAYRANLARINA=)) Gönderen: puratu üzerinde 13 Aralık 2007 02:26:34 Deniz sitesine yeni parçalarını eklemiş ve daha önceki parçalarınıda düzenleyerek hepsinin dinlenilmesini sağlamış.
sitesine de çeki düzen vermiş. ;D Deniz Demiröz Band ise her cuma kadıköy hayalperest'te sahne alıyor... duyrulur. www.denizdemiroz.com saygıyla... Konu Başlığı: Ynt: DEniz DEMİRÖZ HAYRANLARINA=)) Gönderen: savagerose üzerinde 02 Mart 2008 21:49:23 Sololar gayet güzel, şarkı sözleri fena değil fakat Deniz'in vokalde zayıf oldugunu düşünüyorum..
Her şeye rağmen emeğine, alın terine saygıyla.. Selamlıyorum sevgiyle.. Konu Başlığı: Ynt: DEniz DEMİRÖZ HAYRANLARINA=)) Gönderen: puratu üzerinde 13 Nisan 2008 02:02:20 Deniz Demiröz yeni albümünü daha önce belirttiği gibi kendi web sayfasında yayınlamıştır.
Parçalara ulaşmak için; www.denizdemiroz.com Sonu Yok (2008) 01.Kalmisim Bir Gölgem ile 02.Cennetteyim Gülüm 03.Biz Seninle 04.Hayat Çok Kisa Bir Gün 05.Why Am I Here ? 06.Sonu Yok 07.Hersey Yalanmis 08.Zaman Yok 09.Beynim Zonkluyor (final guitar solo) 10.Bonus Track (Sonu yok Altyapi) Tüm Söz ve Müzikler Vokaller Enstruman Çalimlari Aranjman Mix ve Mastering Deniz Demiröz e aittir. Gitarist olarak giderek kendini geliştirmekte olduğunu düşünüyorum. saygıyla... Konu Başlığı: Ynt: DEniz DEMİRÖZ HAYRANLARINA=)) Gönderen: ozgurlukdaha üzerinde 13 Nisan 2008 10:20:57 süper, bekliyordum.
Konu Başlığı: Ynt: DEniz DEMİRÖZ HAYRANLARINA=)) Gönderen: commandante üzerinde 14 Nisan 2008 20:44:21 Fena olmamış tarz bon jovi Scorpions karışımı gibi birşey genel olarakta popüler müzikten bi fark yok şarkıları tv ve radyolarda yayınlanırsa kesinlikle bi hayran kitlesi oluşur
Konu Başlığı: Ynt: DEniz DEMİRÖZ HAYRANLARINA=)) Gönderen: puratu üzerinde 06 Ekim 2008 16:27:40 Deniz Demiröz'ün Speed More isimli single'ı çıkmıştır.
01.Sensiz Olmaz ''elektro solo'' 02.Sensiz Olmaz ''akustik solo'' 03.Hiç Unutmadim ki 04.Speed More Adiniza imzali Deniz Demiröz albümünüzü; http://www.denizdemiroz.com/Speed%20More.htm adresinden sipariş edebilirsiniz. Söz-müzik-beste-duzenleme-gitar-piyano-bas-vokal-mix-mastering Deniz Demiröz'e aittir.